Dragi posjetitelji,

Dobro nam došli na stranice Apartmana Sedmak, gdje možete pronaći ponešto o turističkoj ponudi Novalje kao i informacije o smještaju koji pružamo.

Tražite potpuno opremljen smještaj? Želite pogled na more? Sanjate o spoju zabave, odmora i rekreacije? Još niste posjetili Novalju ili Vas je toliko očarala da želite opet doći? Prekrasne plaže i idealan položaj čine Novalju nezaobilaznim izborom mnogobrojnih zadovoljnih turista. Posjet jednoj od najatraktivnijih lokacija Jadrana – gradu Novalji na otoku Pagu, zasigurno će upotpuniti boravak u našim apartmanima.

Budite naši gosti te tako učinite svoj odmor nezaboravnim.
Radujemo se Vašem dolasku!

Iz apartmana "Sedmak", možete posjetiti Zuboviće ili otići na jednodnevni izlet u Nin.  Ako želite provesti vrijeme na moru, možete posjetiti marinu Borik.

 

 Novalja

Ovaj prekrasni gradić u zaljevu sjeverozapadnog dijela Paga pravi je odabir za nezaboravan godišnji odmor. Novalja pruža odmor, zabavu i  rekreaciju za sve generacije. Baš  za svakoga!

Mlađe generacije oazu zabave i dobrog provoda pronaći će na već svjetski poznatoj plaži Zrće. Ljepota i mir obližnjih pješčanih i šljunčanih plaža osobito su pogodni za obitelj s djecom. Oni u zlatnim godinama zasigurno će uživati u dugoj šetnici uz more kao i mnogim kulturnim sadržajima.

Nikako ne smijete propustiti kušati gastronomsku ponudu ovog kraja, koji osim bogate ponude ribljih jela, nudi i specijalitete otoka Paga – paški sir i janjetinu. Sve to upotpunjuje kvalitetno domaće vino.

 

 

 
JoomShaper